Rebeka lite bilde

REBEKA KALNOZOLA

Rebeka er utdannet ITF Trener 1, og starter ITF Trener 2-utdanning høsten 2019. Les mer om utdannelsen

Rebeka er tidligere konkurransespiller på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har tidligere jobbet som trener i Larvik og Stavern Tennisklubb. Hun har hovedansvaret for treningsgruppene og er trener for både nybegynnere, viderekommende og konkurransespillere. I tillegg er hun ansvarlig for toppidrett tennis ved SVGS. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Jovan

JOVAN SUSA

Jovan har tennistrener-sertifisering GPTCA level C og har vært trener for en rekke konkurransespillere. Han har tidligere jobbet på tennisakademier både i Serbia og Kina og er trener for både nybegynnere, viderekommende og konkurransespillere.

 

ASSISTENTTRENERE

Mona Westgård Lund Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 Per Jr Gulliksen

Julius Andreassen

Alex Kostadinov

 

 

 

Tennisskolen4

BREDDE

STK er regionens største tennisklubb med i overkant av 500 medlemmer, hvorpå ca. 100 av disse er aktive med ukentlig trening i tennisskolen.

STK har et høyt aktivitetsnivå med kurser på alle nivå, sosiale samlinger, nasjonale og lokale turneringer, tennisskole, toppidrett, treningscamper m.m. Klubben er en sosial arena for samtlige involverte, og det tilrettelegges etter beste evne for et variert treningstilbud - en aktiv breddeklubb!

 

julius001

ELITE

Aldri før har klubben hatt bedre spillere, og aldri før har klubben høstet inn flere toppresultater nasjonalt og internasjonalt. Flere NM gull og NM medaljer enn noen gang tidligere. Flere internasjonale finaleplasser og toppresultater enn noen gang tidligere. 4 NM gull, 2 NM sølv, 3 NM bronsje, Grand Prix seier, Tennis Europe finaleplasser i en og samme sesong m.m. (kort oppsummering av 2016 sesongen).

 

KORT OM NTFs TRENERUTDANNELSE

Trener 1

Kurset er for de som ønsker å introdusere tennis for nybegynnere eller lett viderekommende. Kurset går over 3 helger med avsluttende skriftlig og praktis eksamen på den siste søndagen.

Les mer om kurset.

Trener 2

Dette er kanskje det viktigste kurset for norske klubbtrenere ettersom kurset har til hensikt å utvikle deltakerne til å jobbe med videregående spillere som har begynt, eller er godt etablerte konkurranseutøvere. Kurset tar for seg områdene trenerrollen, kommunikasjon, metodikk, strategi og taktikk, biomekanikk, avansert teknikk utvikling, diagnostikk/feilretting, mental trening/psykologi, fysisk trening, planlegging/periodisering, målsettingmm.

Les mer om kurset.

Trener 3

Dette er kurset for de som jobber som sjefstrener eller faglig leder i en klubb/region/forbund. Trenere som melder seg på dette kurset bør jobbe med utøvere på høyt nasjonalt nivå og/eller med spillere som har internasjonale ambisjoner.

Les mer om kurset.

STK penguins

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472